Uitstelgedrag de baas!

Het is normaal dat we sommige taken vervelender vinden dan andere taken. Uiteindelijk  kan uitstellen ervoor zorgen dat vervelende taken zich opstapelen. Hierdoor zien we door de bomen het bos niet meer. Het is logisch dat dit frustratie en stress oplevert. Het goede nieuws is: uitstellen is een bekend fenomeen en iedereen kan ermee leren omgaan, ook jij!

In de workshop Uitstelgedrag Doorbreken staan de volgende onderwerpen centraal:

  • wat is uitstelgedrag?
  • wat en waarom stel ik uit?
  • wat is de cirkel van uitstelgedrag?
  • op welke manier houd ik de cirkel van uitstelgedrag in stand?
  • op welke manier houden mijn leefregels mijn uitstelgedrag in stand?
  • hoe doorbreek ik de cirkel van uitstelgedrag?
  • wat kan ik doen om in dit in de praktijk toe te passen?

Na het volgen van deze workshop ben je in staat uitstelgedrag aan te pakken en op deze manier prioriteit te geven aan jouw doelen.