Organisaties

Organisaties

Mentale weerbaarheid voor een hogere klanttevredenheid

Wij geloven dat de mix van bedrijfskunde, psychologie, creativiteit én humor de mooiste vorm van waarde creatie mogelijk maakt binnen een organisatie

Als bedrijf wil je zo optimaal mogelijk je product of diensten leveren, met een hoge klanttevredenheid. Dit kan alleen met tevreden en gezonde werknemers. De wereld waarin we acteren als bedrijf veranderd continue. We dienen snel in te kunnen spelen op de dynamische markt, en de veranderende wens van onze klanten. Om onze productiviteit en veerkrachtigheid op hoog niveau te houden dienen onze werknemers gezond te zijn. Niet alleen fysiek, ook mentaal gezond.

Werknemers met een lage mentale weerbaarheid worden sneller ziek. Ziekteverzuim kost geld, veel geld. Het is daarom van belang om onze werknemers te trainen in mentale weerbaarheid en uitval te voorkomen. De investering in preventie is lager dan de kosten van uitval en re-integratie.

VERLAAGDE PRODUCTIVITEIT
VERLAAGDE PRODUCTIVITEIT

Als onze werknemers niet fit en gezond zijn kan dit leiden tot ziekte en langdurig uitval. Dit kost de organisatie veel geld.

MENTALE WEERBAARHEID
MENTALE WEERBAARHEID

Met een sterke mentale weerbaarheid zijn onze werknemers veerkrachtiger. Hierdoor is de kans op uitval aanzienlijk lager en voelen werknemers zich gelukkiger.

WERKNEMER EN KLANTTEVREDENHEID
WERKNEMER EN KLANTTEVREDENHEID

Gelukkige werknemers zijn productiever en zorgen voor blije klanten.

WINSTGEVENDE GROEI
WINSTGEVENDE GROEI

Blije en tevreden klanten zorgen voor winstgevende groei voor onze organisatie.

Gezonde medewerkers en hogere productiviteit?

We komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek