Homepage

Opleiding voor het leven

Education for life

Waarom Soggo?

De toekomst ziet er anders uit voor de huidige generatie, de zogenaamde ‘millenials’ en ‘generatie Z’.  Uitblinken op school of werk is namelijk niet meer genoeg. De generaties moeten ook excelleren op andere vlakken. Deze prestatiedruk leidt vaak tot onzekerheid,  stress en ziekteverzuim. Mentale weerbaarheid is daarom van essentieel belang. Met Soggo leer je hoe je kan plannen, omgaan met stress, uitstelgedrag en onzekerheid. Kortom: je krijgt handvaten die je de rest van je leven nodig hebt.

Soggo staat bekend om zijn unieke aanpak. Met Soggo zijn we toegespitst op ‘millenials’ en ‘generatie Z’. De coaches zijn ‘millenials’ en weten als geen ander hoe deze generaties zich voelen.

Lees verder over onze aanpak:

OUDERS
OUDERS

Als ouder of verzorger is opvoeden niet altijd even makkelijk. Vaak voeden we op vanuit hoe wij het als kind hebben meegekregen van onze ouders. Wij leren jou en je kind meer over de vaardigheden die je kunt gebruiken in deze gezamenlijke reis.

LEES MEER
ONDERWIJS
ONDERWIJS

Opleiden voor hun toekomst, niet voor ons verleden. Met de digitale planner, leermodules en workshops ontwikkelen we sociaal emotionele vaardigheden bij uw leerlingen. Zo is uw onderwijsprogramma onderscheidend en klaar voor de toekomst.

LEES MEER
ORGANISATIES
ORGANISATIES

Wij geloven dat de mix van bedrijfskunde, psychologie, creativiteit én humor de mooiste vorm van waarde creatie mogelijk maakt binnen een organisatie. Met de workshops groeien uw werknemers in sociaal emotionele vaardigheden en mentale weerbaarheid. Dit leidt tot een hogere productiviteit voor uw bedrijf.

LEES MEER

Dit zijn wij

Soggo smiles @ you